Rokus Beeldentaal

Home l Tao Spora l Filosofie van Beeldhouwen l Initiatieven l Beeld en Taal l (re)Tweet

Initiatieven

Projectmatig Creeren

#beeldhouwlab ( www.beeldhouwlab.nl )

Beeldhouwlab is een inspiratieplatform voor mensen die onderzoekend bezig willen zijn met hun werk. Een inspiratieplatform waar mensen elkaar willen ontmoeten, hun passie willen delen en geinspireerd willen raken. Een laboratorium waar experimenten worden uitgevoerd, parels worden gevist maar waar ook ruimte is voor missers. Openheid, transparantie, vertrouwen en respect zijn kernwaarden waar beeldhouwlab voor staat.

Beeldhouwlab bestaat uit een drietal hoofdbestanddelen:

#OnderzoekendBeeldhouwen

#BusinessclassBeeldhouwen

#CreatieveKruisbestuiving

#kunstindenatuur

Kunst in de natuur is een project wat in de zomer van 2012 is gestart. In de vrije natuur wordt een sculptuur geplaatst ter verrassing en verwarring van toeschouwer en passanten. Bijzondere verhalen ontstaan.

De geplaatse beelden verweren langzaam in de natuur. Het verweringsproces vormt uiteindelijk een onderdeel van de ontwikkeling en de vergankelijkheid van de sculptuur in de tijd.

#huureensculptuur

De door mij gemaakte sculpturen worden met hoge uitzondering aangeboden voor verkoop. De sculpturen, groot of klein, zijn namelijk deelresultaten van een ontwikkelperiode. Omdat ik niet alles in eigen omgeving kan plaatsen en mensen toch wil laten genieten van de werken bied ik de mogelijkheid om de sculpturen in bruikleen te geven. Een bijzondere sculptuur in je eigen woonomgeving.

Heeft u een mooie plek in de natuur rondom uw woonomgeving?

Huur dan een sculptuur.

Bruikleenperiode

Omdat de sculpturen gemaakt zijn van zachte steen en daardoor kwetsbaar zijn is de bruikleenperiode van 1 maart tot 31 oktober.

Kosten

De sculpturen worden ingedeeld in een drietal groepen:

A Sculptuur: 3,50/ maand met een verkoopwaarde van 75-150 euro

B Sculptuur: 5,50/ maand met een verkoopwaarde van 175-350 euro

C Sculptuur: 8,50/ maand met een verkoopwaarde van 400-750 euro

Stel dat u na de periode zoiets heeft van "ik wil hem eigenlijk niet meer kwijt" dan bestaat de mogelijkheid om eventueel de sculptuur te kopen met aftrek van een deel van de betaalde vergoeding. Indien u zegt ik heb er van genoten en wil een nieuwe sculptuur dan kiest u in het voorjaar een nieuwe sculptuur uit. Vraag naar de gebruiksvoorwaarden.

Informatie

Voor informatie neem gerust contact op via de bekende kanalen: facebook-twitter-mails